Je bent hier:

AMERY BVBA

Amery staat reeds 3 generaties garant voor het plaatsen van uw ondergrondse leidingen en het uitvoeren van horizontale boringen. Wij voeren onze opdrachten met de grootste zorg uit voor onze opdrachtgevers.

Amery bvba staat voor service en flexibiliteit

Amery bvba is voor haar activiteiten erkend aannemer klasse 4.

Wij zorgen voor een totaalaanpak van het project, gaande van de aanvraag van liggingsplannen tot het bezorgen van een AS-built plan met gps-coördinaten bij afwerking van het project.

Dankzij ons gespecialiseerd personeel en ons performant machinepark kunnen wij blijven inzetten op een flexibele service op maat van de klant. Zo beschikken wij met tal van minigravers, bestelwagens, vrachtwagens, … zelfs botsabsorbeerders over het geschikte materieel voor zowel grote als kleine projecten. Hierdoor is onze actieradius heel uitgebreid, gaande van de autosnelweg tot de achtertuin van de particulier.

Wij zetten niet alleen in op kwaliteit, maar ook op veiligheid. Amery bvba is dan ook VCA*-gecertificeerd.

Amery bvba is gespecialiseerd in het plaatsen van ondergrondse leidingen

Heeft u nutsleidingen te leggen, dan kan u beroep op ons doen. Wij plaatsen uw leidingen zowel in open sleuf als onder verharding (via horizontale boringen).

Meer info vindt u op onze pagina ondergrondse leidingen.

Amery bvba is gespecialiseerd in het uitvoeren van horizontale boringen

Wenst u leidingen te plaatsen met een minimum aan hinder? Dit kan via een horizontale boring. Hierdoor hoeft u zelfs geen bestrating, terras, … uit te breken om uw leidingen ondergronds te verwerken.

Meer info vindt u op onze pagina horizontale boringen.

Amery bvba verhuurt tevens minigravers & aannemersmaterieel

Doet u het liever zelf, maar beschikt u niet over het nodige materiaal, dan kan u ook bij ons terecht voor het huren van een minigraver en ander aannemersmaterieel (bv. trilplaat, breekhamer).


Meer info vindt u op onze verhuurpagina.